BUSINESS: Samenvatting: OPEX(R) Corporation Dwingt Zijn Intellectuele Eigendom Af Door Klachten In Te Dienen Wegens Inbreuk Op Octrooien

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

MOORESTOWN, NJ–(BUSINESS WIRE)–OPEX Corporation, een wereldwijde leverancier van innovatieve magazijn-, document- en postautomatisering oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het klachten heeft ingediend wegens octrooi-inbreuk bij de United States International Trade Commission (ITC) en de Verenigde Staten Districtsrechtbank voor het oostelijke district van Pennsylvania tegen HC Robotics (ook bekend als Huicang Information Technology Co., Ltd.) van Hangzhou City, China (“HC Robotics”) en Invata, LLC (d/b/a Invata Intralogistics) van Conshohocken, Pennsylvania (“Invata”) op basis van het maken, gebruiken, te koop aanbieden, verkopen en/of importeren van inbreuk makende geautomatiseerde putmuren en geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, bijbehorende voertuigen, bijbehorende besturingssoftware en hun onderdelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/category/dweb-news/section-b-business-news/

The post BUSINESS: Samenvatting: OPEX(R) Corporation Dwingt Zijn Intellectuele Eigendom Af Door Klachten In Te Dienen Wegens Inbreuk Op Octrooien appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

Read More

Section B Business News – dWeb.News

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/category/dweb-news/section-b-business-news/

Similar Posts