BUSINESS: Cirium Benoemt December Als Drukste Maand Voor Vliegreizen Wereldwijd In 2021; Meer Dan 59.000 Vluchten Geannuleerd Tegen Het Einde Van Het Jaar, Het Meeste In Tien Jaar

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

January 06, 2022 09: 07 AM Eastern Standard Time

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Cirium, een luchtvaartanalysebedrijf, onthult dat december de drukste maand van 2021 was voor vluchten wereldwijd, met een totaal van 2,43 miljoen, maar het totale aantal geannuleerde vluchten wereldwijd tussen 24 december 2021 en 3 januari 2022 was 59. 240, zo’n 2,4%.

Het aantal annuleringen over deze periode is de meeste annuleringen in december van het afgelopen decennium, zes keer meer dan de annuleringen in 2019 en twee en een half keer meer dan 2020. In totaal werden 20. 500 vluchten geannuleerd in de eerste drie dagen van het nieuwe jaar.

De vier grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, waaronder American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines en United Airlines, hebben in deze periode bijna 7. 040 vluchten geannuleerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/category/dweb-news/section-b-business-news/

The post BUSINESS: Cirium Benoemt December Als Drukste Maand Voor Vliegreizen Wereldwijd In 2021; Meer Dan 59.000 Vluchten Geannuleerd Tegen Het Einde Van Het Jaar, Het Meeste In Tien Jaar appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts