BUSINESS: Talenom Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 Luvun 10 Pykalan Mukainen Ilmoitus Omistusosuuden Muutoksista (SEB Investment Management AB)

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

Talenom Oyj, porssitiedote 25.11. 2021 kello 17. 00

Talenom Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykalan mukainen ilmoitus omistusosuuden muutoksista (SEB Investment Management AB)

Talenom Oyj on vastaanottanut SEB Investment Management AB:lta 25.11. 2021 ilmoituksen, jonka mukaan sen omistamien osakkeiden maara Talenom Oyj:n kaikista osakkeista on 24.11. 2021 osakekauppojen seurauksena noussut yli 5 prosentin rajan.

SEB Investment Management AB:n osuudet ilmoituksen mukaan:

% osakkeista
ja aanista
% osakkeista ja aanista
rahoitusvalineiden kautta
Yhteenlaskettu
%-osuus
Kohdeyhtion osakkeiden
ja aanten kokonaismaara
Osuus liputusrajan
saavuttamisen tai
rikkoutumisen jalkeen
5,29 %

5,29 %
43 790 252

Tiedot omistus- ja aaniosuudesta liputusrajan saavuttamisen tai rikkoutumisen jalkeen:

Osakkeiden ja aanten lukumaara
Osakkeiden ja aanten %-osuus
Osakesarja/osakelaji
ISIN-koodi
Suora
(AML 9:5)
Valillinen
(AML 9:6 ja 9:7)
Suora
(AML 9:5)
Valillinen
(AML 9:6 ja 9:7)
FI4000153580
2 315 857

5,29 %

YHTEENSA
2 315 857
5,29 %

TALENOM OYJ

Lisatietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu kettera ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittajien arjen helpottaminen markkinoiden helppokayttoisimmilla sahkoisilla tyokaluilla seka pitkalle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisaksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla seka rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimaarainen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005-2020. Talenomin palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 tyontekijaa Suomessa ja Ruotsissa yhteensa 47 toimipisteessa. Talenomin osake on listattu Nasdaq Helsingin paamarkkinalla. Lue lisaa: sijoittajat.talenom.fi

For more dWeb.News Business News: https://dweb.news/news-sections/business-news/

The post BUSINESS: Talenom Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 Luvun 10 Pykalan Mukainen Ilmoitus Omistusosuuden Muutoksista (SEB Investment Management AB) appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts