BUSINESS: Darling Ingredients’ Rousselot Er Valgt For A Stotte Idrettsutovere Frem Til OL I Paris 2024

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

IRVING, Texas, 24. nov. 2021 /PRNewswire/–Rousselot(r), Darling Ingredients’ helsemerkevare og den globale lederen innen kollagenbaserte losninger1, har gleden av a kunngjore et samarbeid med Papendal, det olympiske treningssenteret og det storste nasjonale anlegget for eliteidrett og utdanning (TeamNL Center) i Nederland. Rousselot og Papendal begynte a samarbeide om forskning og utvikling av idrettsernaering i 2015. Samarbeidet utviklet seg videre i 2019, da Rousselot ble Papendals offisielle leverandor av kollagen-peptider for a dekke naeringsbehovene til nederlandske idrettsutovere. I tillegg til en videreforing av samarbeidet skal Rousselot ogsa forsyne Papendals olympiske og paraolympiske utovere med Peptan(r) mens de forbereder seg til sommerlekene i Paris 2024. Peptan er selskapets ledende sortiment av kollagenpeptid-losninger, som reduserer restitusjonstiden etter trening. 2

> sier Randall C. Stuewe, styreleder og administrerende direktor for Darling Ingredients. >

>, sier Gaetan Noiret, global direktor i Rousselot Health & Nutrition. >

Fokus pa restitusjon

Kunngjoringen av Rousselots fortsatte samarbeid med Papendal skjer pa et tidspunkt der interessen for restitusjonslosninger innenfor idrett er hoy blant forskere, profesjonelle idrettsutovere og allmennheten. Bioaktive kollagenpeptid-ingredienser, som Rousselots Peptan, har vist seg a bidra til a redusere muskelstolhet, stotte gjenoppbygging av muskler og akselerere restitusjonstiden, og pa den maten gjore det mulig for idrettsutovere a trene hardere med faerre pauser i treningsprogrammet. 3 Okt bevissthet om fordelene kollagen-ingredienser tilbyr, bidrar til sterk vekst pa markedet for idrettsernaering. Ja, over en tredjedel av verdens forbrukere som kjoper kosttilskudd til idrettsprestasjoner gjor det for a fa hjelp med restitusjonen. 4 Samtidig er det forventet 9,7 % CAGR-vekst for ernaeringsprodukter med proteinmellom 2020 og 2025. 5

Drive frem neste generasjons sportslige suksesser

I etterkant av samarbeidet frem mot OL i Tokyo 2020, vil det utvidede samarbeidet mellom Rousselot og Papendals ernaeringsfysiologer og kokker bidra til a formidle til idrettsutoverne – og allmennheten – den sentrale rollen kollagen spiller for a bevare bein, hud, muskler og ledd friske og velfungerende.

>, sier dr. Jeroen Wouters, innovasjonssjef for idrett og ernaering hos Papendal. >6

Hvis du vil vite mer om Peptan og dens potensial som totallosning for sportsernaering, kan du ga til:
https://www.peptan.com/sports-nutrition/

Om Darling

Darling Ingredients Inc. (NYSE: DAR) er en verdensledende produsent av organiske ingredienser, og produserer et bredt spekter av baerekraftige protein- og fettprodukter. Selskapet er ogsa en av de storste produsentene av fornybar, ren energi. Darling har virksomhet pa fem kontinenter. Selskapet samler inn avfall fra matindustrien, og deretter omdannes dette til spesialingredienser som hydrolysert kollagen, spiselig fett og matfett, animalske proteiner og maltider, plasma, ingredienser til kjaeledyrfor, drivstoffravarer og gronn bioenergi. Darling Ingredients is anerkjent in >. Les mer her: Darling Ingredients: The greenest Company on the planet – 50 Sustainability & Climate Leaders (50climateleaders.com). Selskapet selger ingredienser over hele verden og jobber med a styrke loftet om en bedre fremtid. Vi skaper produktapplikasjoner for helse, naeringsstoffer og bioenergi samtidig som vi optimaliserer vare tjenester til naeringskjeden. Darling eies 50 % av joint venture-partneren Diamond Green Diesel (DGD), Nord-Amerikas storste produsent av fornybar diesel. Produktene reduserer klimagassutslippene med opptil 85 % sammenlignet med fossilt drivstoff. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besoke selskapets nettsted pa http://www.darlingii.com.

Mer informasjon: Darling Ingredients, Jim Stark, VP Investor Relations Tlf. : +1 972 281 4823, e-post: [email protected]

Om Rousselot

Rousselot er verdensledende innen kollagen-baserte losninger for matsektoren, helsesektoren, ernaeringssektoren, den biomedisinske sektoren og den farmasoytiske sektoren. 7 I samarbeid med var globale kundebase leverer vi avanserte ingredienslosninger som muliggjor innovasjon, gleder dagens forbrukere og styrker folkehelsen. Gjennom var toppmoderne drift, omfattende teknisk ekspertise og vedvarende vitenskapelig forskning hjelper vi kundene vare med a na malene sine og lage produkter i verdensklasse. Det er ikke tilfeldig at slagordet vart er >. Rousselot er Darling Ingredients’ merkevare for helsesektoren.

Mer informasjon: Rousselot, Caroline Brochard-Garnier, kommunikasjonssjef, tlf . : +33 1 46 67 87 27, e-post: [email protected]

Papendal, et OL-treningssenter

Papendals hemmeligheter skjuler seg i skogene i Veluwe, i utkanten av byen Arnhem i Nederland. Pa dette vakre og dynamiske stedet, omgitt av natur, motes utmerkede idrettsprestasjoner og forretningsvirksomhet pa en fargerik mate. Alle kan utfore sitt aller beste arbeid pa et sa unikt sted! Du ogsa. Vi stotter deg med glede i dette. For eksempel ved a tenke sammen med deg eller a alltid vaere klar til a hjelpe. Enten det handler om a utvide kunnskapen pa en kongress, a utvikle et idrettstalent eller a organisere en begivenhet. Sammen legger vi listen pa riktig niva for at du skal na malene dine. Kraftfullt og som en ekte grunder.

Mer informasjon: Papendal, Yordi Kathmann, Kommunikasjon, Tlf . : +31 6 53 47 95 61, e-post: [email protected]

1 Global Gelatin Market Insights Forecast to 2026, Calibre Research, 2020.
2 Clifford et al., >, Amino Acids, no. 51, side 691-704.
3 Ibid, Clifford et al
4 Euromonitor, International Health and Nutrition Survey, 2019
5 Euromonitor: Research Dive, Impact Analysis of COVID-19 on Sports Nutrition and Supplements market
6 Shaw G, Lee-Barthel A, Ross ML, Wang B, Baar K. Vitamin C-enriched gelatin supplementation before intermittent activity augments collagen synthesis. Am J Clin Nutr. 2017;105(1): 136-143. doi: 10.3945/ajcn.116. 138594 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5183725/
7 Ibid, Global Gelatin Market Insights Forecast to 2026

Logo – https://dweb.news/wp-content/uploads/2021/11/echo/Darling_Ingredients_Logo.jpg

Related Links

http://www.darlingii.com

SOURCE Darling Ingredients Inc.

For more dWeb.News Business News: https://dweb.news/news-sections/business-news/

The post BUSINESS: Darling Ingredients’ Rousselot Er Valgt For A Stotte Idrettsutovere Frem Til OL I Paris 2024 appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts