BUSINESS: Samenvatting: Eaton Maakt Gebruik Van Cilinder Deactivering En Thermische Beheer Technologieen Voor Uitlaatgassen Om De Uitstoot Van Bedrijfsvoertuigen Te Verminderen

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

GALESBURG, Mich.–(BUSINESS WIRE)–Het energiemanagementbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat zijn Vehicle Group heeft aangetoond dat cilinder deactivering (CDA) een effectieve technologie is om te voldoen aan toekomstige wereldwijde emissie-eisen voor bedrijfsvoertuigen met dieselmotoren. Tot nu toe is de technologie geevalueerd met een nauw gekoppeld nabehandelingssysteem met selective catalytic reduction (SCR) met en zonder een 48-volt elektrisch verwarmingselement.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk het volledige persbericht hier: https://www.businesswire.com/news/home/20211116005234/en/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/category/dweb-news/section-b-business-news/

The post BUSINESS: Samenvatting: Eaton Maakt Gebruik Van Cilinder Deactivering En Thermische Beheer Technologieen Voor Uitlaatgassen Om De Uitstoot Van Bedrijfsvoertuigen Te Verminderen appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts