BUSINESS: Seoul Semiconductor Spant Een Rechtszaak Aan Over Een Led-Filamentoctrooi Tegen De Distributeur Van Feit Electric Voor Schending Van 16 Ledoctrooien

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

October 14, 2021 02: 00 AM Eastern Daylight Time

ANSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)–Seoul Semiconductor Co., Ltd. (“Seoul”) (KOSDAQ 046890), een vooraanstaand wereldwijd ledproducten- en technologiepionier heeft bekendgemaakt dat het een rechtszaak vanwege het schenden van octrooien heeft aangespannen bij de United States District Court for the Western District of Texas tegen Ace Hardware, een mondiaal retailbedrijf, voor de verkoop van filament-ledlampen en andere ledproducten die geproduceerd worden door Feit Electric. Seoul claimt dat de schending opzettelijk is en dat Ace Hardware ondanks herhaalde waarschuwingen producten van Feit Electric is blijven verkopen.

Seoel stelt in zijn klacht dat 16 led-octrooien zijn geschonden die de fabricage betreffen van led-epitaxie, chips, pakketten, modules, lenzen en drivers. Deze led-technologieen van de tweede generatie zijn onder meer technologieen voor kleurenweergave, led-driver voor hoog-voltagegebruik, multi-aansluitingen-led, lichtdiffusielens, lichtextractie en led-betrouwbaarheid. Dergelijke technologie is het resultaat van een investering van USD 1 miljard in R&D.

“Terwijl mondiale bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen benadrukken zoals ESG, vervaardigen en verkopen veel bedrijven nog producten die intellectuele eigendom schenden om winst op de korte termijn te behalen”, aldus Myeong-Ki Hong, CEO van Seoul. “We maken er ons zorgen om dat jonge pioniers en kleine bedrijven degenen zijn die worden benadeeld”, voegde hij toe.

Seoul heeft al met succes verscheidene malen permanente gerechtelijke verboden verkregen voor de verkoop van filament-ledproducten in Europa en de VS. In september 2020 vaardigde de Duitse arrondissementsrechtbank van Dusseldorf permanente gerechtelijke verboden en een bevel van terugroeping en vernietiging uit tegen filament-ledlampen geproduceerd door een merk van een dochterbedrijf van Philips. In de VS heeft de Texas Northern District Court in september 2019 ook een permanent verbod uitgevaardigd tegen bepaalde ledlampen die werden gedistribueerd door Amerika’s grootste online lampretailer. Seoul verzekerde zich ook van permanente verboden tegen retailers die bepaalde producten van Feit Electric verkopen in het Eastern District van Texas en het Central District van Californie.

Over Seoul Semiconductor

Seoul Semiconductor is de op een na grootste ledproducent in de wereld, een positie exclusief de monopolistische markt, en bezit meer dan 10. 000 octrooien. Gebaseerd op een gedifferentieerde productportefeuille biedt Seoul een breed scala aan technologieen en houdt zich bezig met de massaproductie van innovatieve led-producten voor binnen- en buitenverlichting, de automobielbranche, IT-producten, zoals mobiele telefoons, computerdisplays en andere applicaties, alsmede het UV-gebied. De wereldwijd eerste ontwikkeling en massaproductieproducten van het bedrijf zijn de standaard voor de led-industrie geworden en leiden de wereldwijde markt met een verpakkingsvrije led, WICOP; een hoog-voltage AC-gedreven led, Acrich; een led met 10x de output van een conventionele led, nPola; een geavanceerde schone utraviolet-ledtechnologie, Violeds; een technologie waarbij licht wordt uitgestraald in alle richtingen, filament-led; een led met een natuurlijk sunlike spectrum, SunLike; etcetera. Ga voor meer informatie naar www.seoulsemicon.com/en.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/news-sections/business-news/

The post BUSINESS: Seoul Semiconductor Spant Een Rechtszaak Aan Over Een Led-Filamentoctrooi Tegen De Distributeur Van Feit Electric Voor Schending Van 16 Ledoctrooien appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

The post BUSINESS: Seoul Semiconductor Spant Een Rechtszaak Aan Over Een Led-Filamentoctrooi Tegen De Distributeur Van Feit Electric Voor Schending Van 16 Ledoctrooien appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts