BUSINESS: Labuan IBFC Voor Het Tweede Opeenvolgende Jaar Op De Shortlist Voor ‘International Captive Domicile 2021 ‘

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

Registreert de groei van 8 nieuwe interne formaties vanaf juni 2021

KUALA LUMPUR, Maleisië, 14 oktober 2021 /PRNewswire/ — Toonaangevende internationale handelspublicatie Captive Review heeft onlangs Labuan International Business and Financial Centre (Labuan IBFC) op de shortlist voor de European Captive Review Awards 2021. geplaatst in de categorie ‘International Domicile’ Labuan IBFC is het enige rechtsgebied uit Azië dat in deze categorie op de shortlist staat, naast andere toonaangevende wereldwijde domicilies, waardoor de groeiende erkenning van Labuan IBFC in Europa wordt versterkt.

LABUAN IBFC SHORTLISTED FOR ‘INTERNATIONAL CAPTIVE DOMICILE 2021’

De European Captive Review Awards is een unieke verzameling prijzen gericht op de expertise op het gebied van captive-verzekeringen en risicobeheer, en biedt domicilies, dienstverleners, eigenaren en andere belanghebbenden in de sector een platform om de hoogste niveaus van uitmuntendheid en innovatie te laten zien.

Farah Jaafar, CEO van Labuan IBFC Inc gaf aan: “Onze erkenning in Europa wordt zeker groter en deze nominatie is een groot bewijs van dat feit. In de afgelopen jaren hebben we aanzienlijke interesse en eigen vestigingen gehad van Europese entiteiten, waarvan sommige aanwezig zijn in Azië. Ons solide regelgevingskader, de evenwichtigheid van de bedrijfseconomische vereisten en ons midshore-aanbod en -reputatie maken ons tot een ideaal “thuis” voor captive-verzekeringstoepassingen.”

Farah voegde daaraan toe dat Labuan IBFC Azië en MENA’s snelst groeiende specialist op het gebied van risico en herverzekering is, met meer dan 220 licentiehouders, en dat het voor captives niet alleen een brede, maar ook een diepe marktplaats is om te kunnen gedijen. Labuan IBFC is tevens de enige jurisdictie in Azië die de protected cell company (PCC)-structuur levert, met tot nog toe meer dan 10 gelicentieerde PCC’s.

2020 was een topjaar voor de captive tak van Labuan, met de opzet van 8 nieuwe captives, wat het totaal aantal captives dat in het rechtsgebied gelicentieerd is op 55 brengt. Dit was het grootste aantal captives dat in zowel Azië als MENA in 2020 is gevormd. Deze groei is doorgegaan en in de eerste helft van 2021 zijn er al 8 nieuwe captives goedgekeurd.

De captive verzekeringsactiviteiten van Labuan IBFC hebben de stijgende lijn in 2020 voortgezet, waarbij de totale brutopremie met 8,7% steeg tot US$ 497,5 miljoen, waarvan 65,4% van de premies van internationale markten afkomstig is. Labuans captive verzekeringsoperaties zijn tevens goed voor 31,2% van de totale verzekeringspremies in het rechtsgebied.

Het is het opmerken waard dat Labuan IBFC drie jaar achter elkaar Best Asian Domicile heeft gewonnen op de Asian Captive Review Awards.  Het rechtsgebied is ook erkend als rechtsrechtsrechtsrechtsgebied van het jaar op de China Offshore Awards in 2018 en 2019 en op de shortlist in de categorie rechtsgebied buiten de EU in de European & UK Captive Review Awards 2018.

Captives zijn zelfverzekeringstoepassingen en strategische risicobeheertools die door veel bedrijven over de hele wereld worden gebruikt. Tot op heden zijn er wereldwijd ongeveer 7000 captive-verzekeringsmaatschappijen opgericht om van dit voordeel te kunnen profiteren. 

De European Captive Review Awards 2021 zullen op 8 november in Luxemburg worden gehouden.  De categorie ‘International Domicile’ wordt specifiek toegekend aan de domicilie die voldoet aan de hoogste eisen van regulering, toegankelijkheid, efficiëntie en inzet als het gaat om de ontwikkeling van zijn captive verzekeringsbedrijf in de regio.

Kijk voor meer informatie over Labuan IBFC op www.labuanibfc.com.

OVER LABUAN IBFC

HET MIDSHORE INTERNATIONAAL ZAKELIJKE EN FINANCIËEL CENTRUM VOOR HET AZIATISCH-PACIFISCH GEBIED

Labuan International Business and Financial Centre (Labuan IBFC), Maleisië, is dankzij het internationaal erkende en bedrijfsvriendelijke juridische kader het geprefereerde internationale zakelijke en financiële centrum in Azië. Het in 1990 opgerichte Labuan IBFC wordt gereguleerd door de Labuan Financial Services Authority (Labuan FSA), de wettelijke regelgevende instantie onder de bevoegdheid van het ministerie van Financiën van Maleisië.

Als midshore-rechtsgebied bieden we mondiale investeerders en bedrijven de voordelen van een goed gereguleerd en gecontroleerd rechtsgebied, dat voldoet aan internationale normen voor naleving op het gebied van fiscale transparantie. We bieden ook fiscale neutraliteit en zekerheid in een valutaneutrale bedrijfsomgeving. Labuan IBFC, dat gelegen is in het midden van Azië, beschikt over een kostenefficiënte omgeving waardoor het een ideale locatie is voor het creëren van inhoud voor zowel internationale bedrijven die in Azië willen doordringen als Aziatische entiteiten die internationaal zaken willen doen.

Het bedrijf biedt een breed scala aan bedrijfsstructuren en investeringsoplossingen aan die gericht zijn op grensoverschrijdende transacties en internationale zakelijke transacties, waaronder fintech-gerelateerde oplossingen. We bieden ook diensten en oplossingen in niches als risicobeheer, goederenhandel, herverzekering, vermogensbeheer, internationale zakenbedrijven en islamitische financiële diensten. Labuan IBFC hanteert heldere en uitgebreide wettelijke bepalingen, richtlijnen en praktijknotities, opgelegd door een enkele regelgevende instantie, Labuan FSA, en is een aantrekkelijke jurisdictie voor zowel bedrijven als vermogende particulieren die internationaal opereren.

Volg ons op LinkedIn, Twitter of Facebook @LabuanIBFC om op de hoogte te blijven van alles omtrent Labuan IBFC. Kijk anders op www.labuanibfc.com.

Foto – https://dweb.news/wp-content/uploads/2021/10/echo/Captive_EU_Awards_2021.jpg
Logo – https://dweb.news/wp-content/uploads/2021/10/echo/LIBFC_Logo.jpg

SOURCE Labuan IBFC

Also from this source

For more dWeb.News Business News: https://dweb.news/news-sections/business-news/

The post BUSINESS: Labuan IBFC Voor Het Tweede Opeenvolgende Jaar Op De Shortlist Voor ‘International Captive Domicile 2021 ‘ appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

The post BUSINESS: Labuan IBFC Voor Het Tweede Opeenvolgende Jaar Op De Shortlist Voor ‘International Captive Domicile 2021 ‘ appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts