BUSINESS: Samenvatting: Teledyne FLIR Kondigt ION M640x Next-Gen Tactische Quadcopter Aan

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

dWeb.News Article from Daniel Webster dWeb.News

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

October 11, 2021 09: 03 AM Eastern Daylight Time

THOUSAND OAKS, Californie–(BUSINESS WIRE)–Teledyne FLIR, onderdeel van Teledyne Technologies Incorporated (NYSE:TDY), heeft vandaag de lancering aangekondigd van het ION(tm) M640x tactische Unmanned Aerial System (UAS). De door Amerika ontworpen, ontwikkelde en vervaardigde UAS bouwt voort op de capaciteiten van de ION M440 (een Blue sUAS) en zal militaire en andere overheidsklanten de beste mogelijkheden bieden voor hun unieke missies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

For more dWeb.News Business News: https://dweb.news/news-sections/business-news/

The post BUSINESS: Samenvatting: Teledyne FLIR Kondigt ION M640x Next-Gen Tactische Quadcopter Aan appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

The post BUSINESS: Samenvatting: Teledyne FLIR Kondigt ION M640x Next-Gen Tactische Quadcopter Aan appeared first on dWeb.News dWeb.News from Daniel Webster Publisher dWeb.News – dWeb Local Tech News and Business News

dWeb.NewsRead More

Similar Posts